Domov pro seniory
Opavská 600/45, Bílovec
Dům s pečovatelskou službou
17. listopadu 373/36, Bílovec
Zavolejte nám
+420 556 801 592

Střípky z domova 4/2019

Milí čtenáři,
podzim je tu a s ním přichází další číslo našich střípků. Doufáme, že jste si léto pořádně užili a načerpali teplo slunečních paprsků na nastávající chladné dny. My jsme se činili, abychom Vám připravili další příjemné čtení.

V tomto čísle najdete rozhovor s paní Darou Kuźmic, která nafotila naše klienty na kalendář pro rok 2020. O její profesionalitě není pochyb a fotky stojí opravdu za to. (Už se také moc těšíme!)

Dále si zavzpomínáme mimo jiné na Flexaret, který dodnes někteří umělci při fotografování využívají. Koukneme se na sezónní bylinky a ke krátícím se večerům si můžete připravit třeba svařené víno podle našeho receptu. Z autentického vyprávění se dočtete dále o příběhu naší nové klientky a jejím očekávání před nástupem do domova. Milovníci ALPY se dozví něco z její historie a k našemu zdraví jistě pomůže také zamyšlení se nad vlastními myšlenkami.

Přejeme Vám, ať nadcházející konec roku přečkáte ve zdraví, v blízkosti svých nejmilejších a budeme se na Vás těšit u dalších střípků z našeho domova.

Vaše redakce

Ke stažení

Poslední vydání zpravodaje v roce 2019 naleznete pod tímto odkazem: Střípky z domova 4/2019

Skip to content